Produkty pro ořechové máslo (3)

Lesní med

Lesní med

Lesní med není produkován včelami z nektaru květin, ale z medovice, kterou vylučují duby, korkové duby a buky. Jeho barva je mnohem tmavší než u ostatních medů, jeho vůně je pražená a jeho chuť je méně sladká než u ostatních medů, s nádechem slanosti. Je balen ručně do formátů pro maloobchod nebo do větších kapacit pro průmysl.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.